Over ons

Over ons

Om mensen tevreden te maken met traditioneel en modern vakwerk, gebruik ik de kennis en materialen om mijn tegelwerk vakkundig af- en op te leveren.

Ik begon al jong in het vakwerk als tegelzetter. De traditionele manier van werken is de basis van mijn kennis. In 1999 starten ik mijn bedrijf om met mijn kennis, mensen tevreden te maken met echt vakwerk. Hiervoor gebruik in de traditionele en moderne technieken, waardoor ik kwalitatief werk af kan leveren wat voor een ieder geschikt is.
Ik ben bekend met de moderne materialen en vind het een uitdaging om mijn kennis hierin uit te blijven breiden.

Mijn uitdaging is om van de klant zijn droom werkelijkheid te maken. Ik vind het dan ook leuk om met een ontwerp van de klant aan het werk te gaan, doordat ik veel met ontwerpen van mijn klanten werk, heb ik veel verschillende soorten tegelwerk gemaakt.

Binnenshuis ben ik gespecialiseerd in het leggen van vloeren en het betelen van badkamers en keuken. Buitenshuis is het voor mij altijd een leuke uitdaging om een tuin te bestraten. Heeft u zelf een leuk idee, of een droom voor binnen- of buitenshuis? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken of we dit werkelijkheid kunnen maken.

IMG_0002